Goedkope vluchten Brussels Airlines

Ontdek de wereld met Brussels Airlines

Verken de wereld via Brussels Airlines, de nationale trots van België in de luchtvaartsector, met haar thuisbasis op Brussels Airport in Zaventem. Opgericht in 2006 uit een fusie tussen SN Brussels Airlines en Virgin Express, is deze maatschappij snel uitgegroeid tot een prominente speler in het luchtvervoer. Als deel van de Star Alliance, samen met gerenommeerd maatschappijen zoals Lufthansa, vervoert Brussels Airlines jaarlijks ongeveer 6,6 miljoen passagiers.

Over Brussels Airlines

Achtergrond en Alliantie

  • Oprichtingsjaar: 2006
  • Alliantie: Star Alliance
  • Jaarlijkse passagiers: Circa 6,6 miljoen

Vliegopties en online inchecken

Brussels Airlines biedt voordelige vluchten aan vanaf Brussels Airport. Digitale incheckmogelijkheden zijn beschikbaar van 24 uur tot één uur voor vertrek, waarbij passagiers tevens hun zitplaatsen kunnen selecteren.

Uw reis met Brussels Airlines

Vermaak en comfort aan boord

Tijdens uw vlucht met Brussels Airlines geniet u van een scala aan entertainmentopties, waaronder:

  • Tijdschriften: b-there en b-spirit.
  • Inflight entertainment systeem: Met films, documentaires, spelletjes en muziek.

De nieuw ontworpen stoelen zorgen voor extra comfort en beenruimte, ideaal voor langeafstandsvluchten. Op korte vluchten zijn scnaks en drankjes beschikbaar tegen betaling.

Voordelig naar wereldwijde bestemmingen

Met meer dan 70 bestemmingen wereldwijd biedt Brussels Airlines dagelijkse vluchten naar New York en frequentere vluchten naar Washington en Toronto. Ontdek aantrekkelijke geprijsde vluchten naar steden zoals Hamburg, Wenen, Malaga, Bari. Douala, Marrakesh, Washington D.C. en Tel Aviv.

Boek via Vlucht-ticket.nl

Vind en vergelijk de beste vluchtaanbiedingen met Brussels Airlines via Vlucht-ticket.nl. Voer uw reisinformatie en gewenste bestemming in voor een overzicht van de meest voordelige opties.

Voordelen van vliegen met Brussels Airlines

Kies voor Brussels Airlines en geniet van een naadloze vliegervaring naar een breed scala aan bestemmingen wereldwijd. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een Europese stedentrip of een avontuur in Afrika of Noord-Amerika, Brussels Airlines staat garant voor een comfortabele en elegante reis.