Goedkope vluchten EgyptAir

Verken nieuwe horizonten met EgyptAir

Welkom aan boord van een fascinerende reis met EgyptAir, de vlaggendrager die niet alleen het nationale trots van Egypte uitstraalt, maar ook internationaal lof oogst. Bereid je voor op een ontdekkingsreis door zowel de geschiedenis als de hedendaagse triomfen van deze befaamde luchtvaartmaatschappij.

Van pionier tot wereldspeler: De evolutie van EgyptAir

Opgericht in 1931 onder naam Misair, vertegenwoordigd EgyptAir de rijke culturele erfenis en progressieve geest van Egypte. Met Cairo international Airport als kloppend hart, illustreert deze luchtvaartmaatschappij een verhaal van ongekende groei en innovatie binnen de luchtvaartsector van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

De vloot: Een symbool van veiligheid en comfort

Met trots beheerd door de Egyptische staat, herbergt EgyptAir een vloot van meer dan 70 vliegtuigen van toonaangevende fabrikanten zoals Airbus en Boeing. Hun lidmaatschap bij prestigieuze allianties zoals Star Alliance benadrukt hun toewijding aan een naadloze reiservaring voor elke passagier.

Een reservering van wereldklasse aan boord van EgyptAir

EgyptAir gaat verder dan alleen vervoer; het biedt een onvergetelijke vliegervaring. Geniet van maaltijden die halal zijn en ontspan met een breed scala aan entertainmentopties rechtstreeks vanaf je persoonlijke scherm. Met faciliteiten zoals WiFi en mobiele connectiviteit, blijf je ook boven de wolken verbonden met de rest van de wereld.

Bestemmingen die tot de verbeelding spreken

Of je nu naar de piramides in Cairo wilt, de bruisende markten van Nairobi wilt verkennen of de moderne hoogtepunten van Dubai wilt ervaren, EgyptAir maakt het mogelijk. Een netwerk van routes verbindt je met de meest betoverende plekken op aarde, van Khartoum tot Bangkok.

Gemakkelijk inchecken en royale bagagevrijheid

Met de optie voor online inchecken vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek, maakt EgyptAir het voorbereiden van je reis eenvoudiger dan ooit. Geniet van de vrijgevigheid van bagagebeleid dat zowel hand als ruimbagage omvat, zodat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen op je reis.

Vergelijken loont: Slim reizen met EgyptAir

Alvorens te boeken, loont het om de tarieven van EgyptAir te vergelijken. Hun competitieve prijzen gecombineerd met uitzonderlijke service zorgen ervoor dat elke reis met EgyptAir een slimme keuze is.

Ontdde de wereld met EgyptAir

We nodigen je uit om met ons mee te vliegen en de wereld te ontdekken door de ogen van EgypAir. Waar je reis je ook brengt, het avontuur wacht op je met open armen. Kiers voor EgyptAir en stap in een wereld waar de reis net zo bijzonder is als de bestemming. Tot ziens aan boord!