Vliegen met Air Europa Tijdens Zwangerschap

Ontdek een zorgeloze vliegervaring met Air Europa tijdens je zwangerschap

Key takeaway

  • Tot de 36e week van je zwangerschap verwelkomt Air Europa je aan boord, mits je de nodige documenten bij je hebt.
  • Het is cruciaal om na de 28e week een medische verklaring of een ‘Fit to Fly’ certificaat te overleggen.
  • Om je vliegervaring zo aangenaam mogelijk te maken, adviseren we het dragen van compressiekousen, het zorgen voor voldoende hydratatie en het regelmatig uitvoeren van lichte oefeningen en stretchoefeningen.

Dit advies is zorgvuldig samengesteld door het team van Vlucht-ticktet.nl, is gericht op aanstaande moeders die met Air Europa vliegen te voorzien van de essentiële informatie voor een zorgeloze vlucht. Onze missie: Jou voorbereid en ontspannen aan je vlucht laten beginnen.

Geniet van een zorgeloze vlucht met Air Europa

Air Europa zet zich in om je reis zo soepel en veilig mogelijk te maken. Door de volgende richtlijnen te volgen, verzeker je jezelf van een plezierige vliegervaring.

Zwanger op een vlucht met

Air Europa

Essentiële voorbereidingen den documenten

  • Medische documenten: Vergeet niet een medische verklaring of ‘Fit to Fly’ certificaat mee te nemen, vooral belangrijk in het laatste trimester van je zwangerschap. Dit document bevestigt dat je veilig de lucht in kunt.
  • Compressiekousen en hydratatie: Het dragen van compressiekousen helpt het risico op trombose te verminderen. Blijf gehydrateerd en zorg voor regelmatige beweging en stretchoefeningen tijdens je vlucht.

Speciale aandacht en assistentie

Air Europa staat klaar om aan de speciale behoeften van zwangere reizigers tegemoet te komen. Laat het 48 uur voor vertrek weten over je zwangerschap, zodat alles in het werk kunnen stellen voor jouw comfort.

Tijdig communicatie

Neem tijdig contact op met Air Europa via het klantenservicecentrum of social media-kanalen om je behoeften te bespreken. Zo garanderen we een reis die aan al je verwachtingen voldoet.

Ga voor een onbezorgde en veilige vlucht met Air Europa tijdens deze speciale periode. Reserveer nu je vliegticket en ervaar de ongeëvenaarde zorg en ondersteuning die Air Europa biedt aan zwangere reizigers. een fijne reis gewenst.

Met deze tips van Vlucht-ticket.nl ben je optimaal voorbereid op een vliegreis met Air Europa. Wij wensen je een veilige en memorabele reiservaring. Geniet van elk moment op weg naar je bestemming.