Vliegtickets Turkish Airlines

Turkish Airlines: Uw poort naar de wereld

Turkish Airlines vertegenwoordigt het toppunt van Turkse trots in de luchtvaarindustrie, erkend als een van de meest prominente luchtvaartmaatschappijen op de internationale scene. Gevestigd op Atatürk Airport in Istanbul, fungeert di prestigieuze lid van de Star Alliance als uw gateway naar een wereld aan bestemmingen

Over Turkish Airlines

Oprichting en hoofdkwartier

  • oprichtingsjaar: 1993
  • Hoofdkwartier: Atatürk Airport, Istanbul
  • Lidmaatschap: Star Alliance

 

Bekroonde service

Turkish Airlines heeft meerdere Skytrax onderscheidingen ontvangen, waaronder:

  • Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa
  • Wereld’s beste Premium Economy Class luchtvaartmaatschappij 
  • Beste luchtvaartmaatschappij in Europa

Deze erkenningen benadrukken de internationale reputatie en het uitgebreide netwerk van bestemmingen.

Uitbreiding en groei

Turkish Airlines onderscheidt zich door zijn snelle groei, met jaarlijks meer dan 25 miljoen passagiers en een continue uitbreiding van zowel bestemmingen als vloot.

Vloot en comfort

De vloot bestaat uit moderne Boeing en Airbus vliegtuigen, uitgerust met persoonlijke entertainmentsysteem voor intercontinentale vluchten en een a-la-carteservice aan boord. 

Service aan boord

Trukish Airlines staat bekend om zijn uitmuntende klantenservice, met goedkope vluchtmogelijkheden naar wereld bestemmingen. Het won de derde plaats bij de Europese luchtvaartmaatschappijen award in 2010.

Boekingsmogelijkheden

Voor voordelige vliegtickets kun u terecht op Vlucht-ticket.nl, met een breed aanbod van bestemmingen van Ankara tot Kaapstad.

Waarom kiezen voor Turkish Airlines

Turkish Airlines staat synoniem voor kwaliteit en excellentie, biedt een ongeëvenaarde vliegervaring naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Boek vandaag nog en begin uw avontuur met Turkish Airlines.