Goedkope SWISS vluchten

SWISS international Airlines: Uw premium luchtvaartpartner

Over Swiss international Air Lines

Swiss international Air Lines in het kort Swiss vertegenwoordigt Zwitserse precisie en kwaliteit in de luchtvaart. Als vlaggendrager van Zwitserland, met Zürich als thuisbasis, maakt Swiss deel uit van de Lufthansa Group en is lid van de Star Alliance. De vloot, bestaande uit meer dan 90 moderne Airbus en Boeing vliegtuigen, staat garant voor veiligheid en comfort op zowel korte als lange vluchten. Swiss is bekroond met diverse onderscheidingen, waaronder die voor beste Europese luchtvaartmaatschappij en toonaangevende Business Class service.

Aan boord van Swiss

Elke passagier, ongeacht de boekingsklasse, geniet van een persoonlijk entertainmentsysteem met toegang tot films, muziek en games. Swiss zet zicht in om elke vlucht zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken, ondersteund door een vriendelijk en professioneel cabinepersoneel.

Aanvullende informatie

  • Maaltijdservice: Swiss biedt op lange vluchten meerder maaltijden en op korte vluchten snacks en drankjes. Speciale dieetwensen kunne vooraf worden aangevraagd.
  • WiFi: Op geselecteerde vluchten biedt Swiss wifi aan, zodat passagiers verbonden kunnen blijven.

Praktische reisinformatie

  • Reisdocumenten: Een geldige paspoort en afhankelijk van uw bestemming, een visum zijn vereist.
  • Speciale assistentie: Diensten zoals speciale assistentie zijn beschikbaar en kunnen tijdens het boeken worden aangevraagd.
  • Zwangerschapsbeleid: Vliegen is toegestaan tot 36 weken, met een medische verklaring.
  • Allergieën en speciale dieetwensen: Informeer Swiss over eventuele allergieën of speciale eetvoorkeuren.

Loyaliteitsprogramma

Swiss beloont trouwe passagiers via een uitgebreid spaarsysteem, waarmee voor elke gevlogen mijl punten worden gespaard. Dee punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen, upgrades of andere voordelen.

Bestemmingen en ticketprijzen

Swiss vliegt naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Of u nu op zoek bent naar een stedentrip in Europa of een exotische bestemming verder weg, Swiss biedt competitieve tarieven en hoogwaardige service. Populaire budgetvriendelijke bestemmingen zijn onder andere Dubai, Lyon, Stuttgart en Singapore

Inchecken en bagage

  • Online inchecken: Beschikbaar vanaf 23 uur voor vertrek.
  • Bagagebeleid: Controleer de meest recente bagageregels op de website van Swiss. De toegestane hoeveelheid bagage varieert per reisklasse.

Voor de beste deals op Swiss vluchten, bezoek Vlucht-ticket.nl. vergelijk prijzen en boek direct uw ideale vlucht.