Alles wat je moet weten over het annuleren van Ryanair vliegticket

Our Golf Fields, A Modern Comfortable Place For Play

Als u een vlucht heeft geboekt bij Ryanair en deze wordt geannuleerd, wilt u waarschijnlijk weten wat uw rechten zijn en wat u moet doen om een terugbetaling of  vlucht te krijgen. Vlucht-ticket.nl zal alle informatie bespreken die u moet weten over het annuleren van Ryanair Vliegticket.

Vlucht-ticket/Ryanair

Ryanair kan vluchten om verschillende redenen annuleren, zoals slecht weer, technische problemen en beperkingen die zijn opgelegd door de lokale autoriteiten. wat de reden voor de annulering ook is , Ryanair heeft de verantwoordelijkheid om u hiervan op de hoogte te stellen en u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een alternatieve vlucht.

Als uw vlucht wordt geannuleerd, heet u recht op een terugbetaling of een alternatieve vlucht. Ryanair zal u een alternatieve vlucht aanbieden op de eerste beschikbare vlucht naar uw bestemming of u kunt een volledige terugbetaling van uw ticket aanvragen. Daarnaast heeft u mogelijk recht op compensatie, afhankelijk van de reden voor de annulering e de hoeveelheid voorafgaande kennisgeving die u heeft ontvangen. In sommige gevallen heeft u ook recht op een vergoeding voor extra kosten, zoals accommodatie of vervoer.

Als uw vlucht wordt geannuleerd, kun u online een terugbetaling of alternatieve vlucht aanvragen via Ryanair website. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Ryanair via telefoon, chat of e-mail. Houd er rekening mee dat als u een alternatieve vlucht accepteert, dat u mogelijk uw recht op compensatie verliest, tenzij de alternatieve vlucht op een later tijdstip is dan uw oorspronkelijke vlucht

Als u vastzit op de luchthaven als gevolg van een geannuleerde vlucht, moet Ryanair u bijstaan en u voorzien van voedsel, drinken en accommodatie indien nodig. Als u extra kosten maakt, zoals voor een hotelovernachting, zorg er dan voor dat u alle bonnetjes bewaart en deze opstuurt naar Ryanair voor vergoeding.