Boek Nu: Jouw Avontuur naar Tétouan Begint Hier

Ontdek de charme van Tétoun: de witte duif van de Middellandse Zee

Tétouan, bekend als de “witte duif van de Middellandse Zee”, is een verborgen juweel in Marokko dat een rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en prachtige standen biedt. Deze UNESCO werelderfgoed nodigt reizigers uit om de unieke mix van Hispano-Moorse invloeden, de levendige medina en de ongerepte natuurlijke schoonheid te ontdekken

Verken de Historische medina van Tétouan

De Medina van Tétouan, een UNESCO werelderfgoed locatie, staat centraal in de charme van de stad. Wandel door de smalle straatjes, bewonder de witgekalkte huizen en ervaar de historische sfeer die elke hoek van deze oude stad siert. De architectuur en het stadsontwerp weerspiegelen de rijke culturele uitwisseling tussen de Islamitische en Europese werelden.

Geniet van de prachtige stranden

Tussen Ceuta en Tétouan vind je enkele van de mooiste stranden van Marokko, zoals “Tamouda Bay”. Deze standen bieden een perfecte ontsnapping aan de Middellandse Zee, waar je kunt zwemmen in helderblauw water, wandelen langs de kust of ontspannen in de zon. Martil, slechts 15 min rijden Tétouan, is een populaire bestemming voor zowel lokale als bezoekers, bekend om zijn levendige jachthaven en heerlijke lokale keuken.

Adembenemende uitzichten vanaf Bouhnane

Voor een panoramisch uitzicht op Tétouan en de omringende natuur, is een bezoek aan Bouhnane een must. Vanaf hier heb je een ongeëvenaard zicht op de stad, de vallei van de rivier de Martil en het uitgestrekte Rifgebergte. Het is de perfecte plek voor foto’s die de schoonheid van Tétouan vastleggen.

Bezoek Tétouan met directe vluchten van Air Arabia Maroc vanuit Amsterdam en ervaar zelf de unieke schoonheid en cultuur van deze stad. Of je nu geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis, de prachtige natuur of de ontspannende stranden, Tétouan biedt voor ieder wat wils. Plan je reis gemakkelijk met Vlucht-ticket.nl en zorg voor een onvergetelijke ervaring in de witte duif van de Middellandse Zee.

Direct naar Tétouan