Directe vluchten naar Ankara

Directe vluchten van Nederland naar Ankara: Turkish Airlines & Pegasus Airlines,

Voor reizigers die op zoek zijn naar directe vluchten van Nederland naar Ankara, bieden Turkish Airlines en Pegasus Airlines handige opties. Turkish Airlines verzorgt directe vluchten vanuit Amsterdam, terwijl Pegasus Airlines directe verbindingen vanuit verschillende Nederlandse en Europese steden naar Ankara aanbiedt. Beide luchtvaartmaatschappijen staan bekende om hun uitstekende service en betrouwbaarheid, wat ze tot ideale keuzes maakt voor uw reus naar Ankara.

Logo van Turkish Airlines op een rode achtergrond met golvende lijnen.
Het rode logo van Pegasus Airlines op een gele achtergrond.

het vinden van directe vluchten na Nederland naar Ankara kan uitdagend zijn en de kwaliteit van de service varieert sterk tussen luchtvaartmaatschappijen.

Reizigers verliezen vaak kostbare tijd en ervaren onnodige stress bij het plannen van hun reis door het gebrek aan duidelijke informatie over directe vluchtopties en betrouwbare services.

Met directe vluchten van Turkish Airlines van Amsterdam en Pegasus Airlines vanuit diverse Nederlandse steden naar Ankara, bent u verzekerd va een geweldige comfortabele reiservaring. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden niet alleen gemak en efficiëntie maar staan ook bekend om hun uitmuntende klantenservice.

 • Directe vluchten vanuit Nederland: kies de meest handige optie voor je vertrek.
 • Betrouwbare en comfortabele service: Geniet van topkwaliteit service aan boord.
 • Efficiëntie: Bespaar tijd met directe vluchten naar uw bestemming.

Praktische reistips voor Ankara

 • Beste reistijd: Ankara ervaar een landklimaat met warme zomers en koude winters. Voor een aangenaam bezoek adviseert vlucht-ticket.nl om Ankara in de lente (april tot juni) en herfstmaanden (september tot oktober) te bezoeken. Tijdens deze periodes is het weer mild en zijn er minder toeristen.
 • Bagagebeleid: Bekendheid met het bagagebeleid van uw luchtvaartmaatschappij is essentieel. Dit omvat regels voor handbagage, ingecheckte bagage en bijzondere voorwerpen zoals muziekinstrumenten. Controleer dit van tevoren om onverwachte problemen te voorkomen.
 • Incheck nformatie: Bij Europese vluchten, waaronder die van Amsterdam naar Ankara, is het advies om ten minste 2 uur voor vertrekken  op de luchthaven te zijn. Overweeg online inchecken of de zelfbedieningsbalies op de luchthaven om tijd te besparen.
 • Vliegtijd: De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam naar Ankara bedraagt ongeveer 3 uur en 40 minuten.
Temperatuurgrafiek die de maandelijkse gemiddelden voor middag, nacht en hele dag temperaturen in Ankara weergeeft.
Staafdiagram met de kosten van vluchten naar Ankara op verschillende tijdstippen van de dag: 's ochtends, om 12 uur, en in de avond.

veellgestelde vragen

 De beste periode om Ankara te bezoeken valt tussen april en juni en tussen september en november. Tijdens deze maanden geniet u van aangename temperaturen en vermijdt u de drukte van het hoogseizoen.

 • April tot juni: Ideale weersomstandigheden 
 • September tot november: Minder toeristen en aangenaam weer.

 Voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar Ankara is flexibiliteit essentieel. Gebruik vergelijkingswebsites, wees flexibel me uw reisdata en boek enkele maanden van tevoren. Dinsdag wordt vaak beschouwd als de beste dag om te boeken.

 • Gebruik vergelijkingswebsites voor de beste deals.
 • Wees flexibel met uw reisdata.
 • Boek enkele maanden van tevoren om te besparen.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent tempor congue pretium. Aliquam libero ante, eleifend vel ligula vitae, fermentum rutrum eros. Nam quis vestibulum ligula. Aliquam erat volutpat. Worrying does not empty tomorrow of its troubles, it empties today of its strength.

Diverse internationale en lokale luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Ankara aan. Onder hen bevinden zich Turkish Airlines, KLM en Lufthansa. Controleer altijd meerdere aanbieders voor de beste tarieven en vluchtopties.

 • Turkish Airlines biedt directe vluchten aan.
 • KLM, Pegasus en Lufthansa bieden ook vluchten met tussenstops.
 • Vergelijk tarieven van verschillende maatschappijen.

Ankara wordt voornamelijk bediend door Esenboga international Airport (ESB), gelegen ongeveer 28 km te noordoosten van het stadscentrum. Deze luchthaven biedt zowel internationale als binnenlandse vluchten aan.

 • Esenboga international Airport is de hoofdluchthaven.
 • Gelegen 28 kilometer van het centrum van Ankara.
 • Bedient zowel international als binnenlandse vluchten.

 

Er zijn verschillende vevoersopties beschikbaar van Esenboga Airport naar het stadscentrum, waaronder taxi’s, bussen en huurauto’s. De HAVAS shuttlebus biedt een economische en efficiënte  service direct naar het hart van de stad.

 • HAVAS Shuttlebussen bieden een directe verbindingen.
 • Taxi’s zijn beschikbaar maar kunnen duurder zijn.