Barcelona

Restaurants

Restaurant Tickets

Tickets is een innovatief restaurant van de beroemde Spaanse chef-kok Albert Adriá. Het menu is geïnspireerd op de wereldberoemde Spaanse tapas, maar met een moderne en creatieve twist. Het interieur is ook er uniek en heeft een levendige sfeer.

Restaurant Disfrutar

Disfrutar is een ander restaurant van de voormalige El Bulli-chefs, waar u kunt genieten van een moderne, artistieke keuken. Het restaurant heeft een Michelin-ster en biedt een exclusieve ervaring die u niet snel zult vergeten.

Restaurant Can Culleretes

Can Culleretes is een ander historisch restaurant in Barcelona e werd opgericht in 1786. Hwt menu is klassiek Catalaans en biedt een gezellige en authentieke ervaring. Het interieur  is ook erg charmant en voelt aan als een stap terug in de tijd.

Restaurant Els Quatre Gats

Els Quatre Gats is een van de oudste restaurant in Barcelona en heeft een rijke geschiedenis. Het was een favoriete ontmoetingsplaats voor de beroemde kunstenaars Pablo Picasso en Salvador Dali. Het menu is traditioneel Catalaans en biedt een authentieke ervaring.

Restaurant La Cova Fumada

La Cova Fumada is een lokale favoriet en is vooral bekend om zijn heerlijke visgerechten. Het restaurant heeft een bescheiden uitstraling, maar biedt heerlijk eten tegen redelijke prijzen. Het is een geweldige plek om de lokale keuken te proeven.

Restaurant Bar Mut

Bar Mut is een ander restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke visgerechten, maar biedt ook geweldige vleesopties. Het menu is seizoensgebonden  en lokaal geproduceerd, wat zorgt voor de beste smaak en kwaliteit. het interieur is ook erg stijlvol en modern

Restaurant Dos Palillos

Dos Palillos ise een uniek restaurant dat Aziatische gerechten combineert met Spaanse ingrediënten. Het menu is geïnspireerd op de Japanse izakaya stijl en biedt een unieke ervaring. Het interieur is ook erg modern en stijlvol.

Restaurant Ikibana

Ikibana is een restaurant dat je Japanse en Braziliaanse keuken combineert. Het menu biedt een mix van sushi, sashimi en Braziliaanse barbecue. Het interieur is erg stijlvol en modern, met een prachtig uitzicht op de stad.

Boek snel!

Boek nu je vliegticket naar Barcelona en ontdek de lekkerste restaurants van de stad! Geniet van heerlijk eten en de zonnige Spaanse sfeer.