Vliegen tijdens zwangerschap, Air Malta

Zwangerschap vliegen met Air Malta

Gegroet vanuit Vlucht-ticket.nl en Air Malta! We zijn on bewust dat reizen tijdens uw zwangerschap extra zorg vereist voor uw comfort en welzijn. Daarom hebben wij specifieke richtlijnen ontwikkeld om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u essentiële informatie over het reizen tijdens de zwangerschap, inclusief de benodigde documenten en onze diensten om uw reis zo optimaal mogelijk te maken.

Reisdocumenten en richtlijnen

  • De onzekerheid en zorgen over veilig vliegen gedurende verschillende fasen van de zwangerschap kunnen stress veroorzaken.
  • Air Malta biedt heldere richtlijnen en steun om deze zorgen te verlichten.
  • Tot de 28ste week: Vliegen zonder de noodzaak van extra documenten.
  • Van week 28 tot week 35: Een recent verkregen medische verklaring die uw geschiktheid om te vliegen bevestigt, is vereist.
  • Vanaf week 36: Een uitvoerige medische evaluatie door een arts van Air Malta is vereist. Het is belangrijk te onthouden dat reizen vanaf dit stadium wordt afgeraden, tenzij absoluut noodzakelijk.

Veelgestelde vragen

Tot en met 35 weken, met geschikte documentatie en toestemming

Een medische verklaring van uw arts is benodigd van week 28 tot 35. Voor week 36 of later is speciale goedkeuring van het medisch team van Air Malta vereist.

reserveer uw vlucht zonder de baby en voeg hem of haar toe na de geboorte. Neem contact op met callcenter voor hulp.

Reservering voor pasgeboren

Verwacht u binnenkort een kind en wilt u samen reizen?  Met Air Malta kunt u uw pasgeboren baby eenvoudig aan uw boeking toevoegen na de geboorte. Voor onze jongste reizigers vragen wij slechts 10% van het volwassentarief, zonder recht op een eigen stoel.

Vlucht-ticket.nl

Air Malta

Contactinformatie

Voor meer gedetailleerde informatie of specifieke vragen staan onze medewerkers klaar om u bij te staan. Neem contact met onze medische helpdesk of het internationale callcenter. Alle contactinformatie staat hieronder:

Gereed voor een zorgeloze vliegervaring met Air Malta? Reserveer nu uw vlucht met Vlucht-ticket.nl en geniet van onze speciale diensten en ondersteuning, specifiek ontworpen voor aanstaande moeders.

Deze pagina is met zorg samengesteld door Vlucht-ticket.nl om ervoor te zorgen dat aanstaande moeders alle benodigde informatie ontvangen voor een veilige en comfortabele reis met Air Malta. Van gedetailleerde reisdocumentatie tot advies over het reizen met pasgeboren, alles is duidelijk en overzichtelijk uiteengezet. Ons doel is om u gerust te stellen en gemoedrust te bieden aan zwangere vrouwen die met met Air Malta willen vliegen, door te voorzien van alle nodige informatie en ondersteuning.

Door het volgen van onze richtlijnen en het benutten van de beschikbare hulpmiddelen kunt u vol vertrouwen genieten van uw reis, wetende dat u in veilige handen bent. Air Malta zet zich in voor de veiligheid en het comfort van alle passagiers, waardoor uw reis zo soepel en plezierig mogelijk wordt.

We verheugen ons op uw komst aan boord en begeleiden u graag op uw volgende reis. Reserveer vandaag nog uw vlucht bij Vlucht/ticket.nl/Air Malta.